AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla dar yollardan geçmek

Kahve falında arabayla dar yollardan geçmek

Kahve falında arabayla dar yollardan geçmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla dar yollardan geçmek gördüyseniz:

  • Elinizdeki, sizi uğraştıran her şeyi başarıyla tamamlayıp, ileriye yönelik planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında arabayla dar yollardan geçmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar yollardan geçmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla dar yoldan geçmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında dar sokaklardan geçmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında dar pencereden geçmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine inanılır.

Kahve falında dar bir yerden sürünerek geçmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında dar merdivenden geçmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına işaret eder.

Kahve falında dar geçitten geçmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir