AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar kapıdan geçmek

Kahve falında dar kapıdan geçmek

Kahve falında dar kapıdan geçmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına tabir olunur.

Kahve falında dar kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kendinize saklamamanız durumunda pişmanlık duyabilirsiniz.

Kahve falında dar kapıdan geçmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında dar bir kapıdan geçmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, lükse ve konfora kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar duvardan geçmek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar köprüden geçmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dar pencereden geçmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar bir yoldan geçmek rakiplerin üzüleceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında dar bir alandan geçmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına yorulur.

Kahve falında dar bir pencereden geçmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir