AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir kapıdan geçmek

Kahve falında dar bir kapıdan geçmek

Kahve falında dar bir kapıdan geçmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, esenleyeceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, büyük başarılara imza atılacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında dar bir kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz veya yaratıcılık gerektiren işler canlılığını yitiriyor olabilir.

Kahve falında dar bir kapıdan geçmek rahatının yerine geleceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar kapıdan geçmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çok dar bir yerden geçmek sevdikleri ile birlikte olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında dar bir camdan geçmek zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla dar yoldan geçmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında arabayla dar yollardan geçmek herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında dar sokaktan geçmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına tabir olunur.

Kahve falında dar alandan geçmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir