AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir alandan geçmek

Kahve falında dar bir alandan geçmek

Kahve falında dar bir alandan geçmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, ruhunun şifa bulacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında dar bir alandan geçmek gördüyseniz:

  • Yoksa daha sonra hatanızdan geri dönme şansınız kalmayabilir.

Kahve falında dar alandan geçmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Kahve falında dar bir alandan geçmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar alan görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında dar alanda namaz kılmak toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dar alanda bulunmak sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar bir yerden sürünerek geçmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, iyi şartlara kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında çok dar bir yerden geçmek büyük paralar kazanacağına, sevinç dolu haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında çok dar yerden geçmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, kendini her konuda geliştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir