AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar köprüden geçmek

Kahve falında dar köprüden geçmek

Kahve falında dar köprüden geçmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine işaret eder.

Kahve falında dar köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Sizden çok farklı, farklı kültürlerden gelen ya da bambaşka düşünen kişilerle bir araya gelmeniz şaşırmanıza neden olabilir.

Kahve falında dar köprüden geçmek verilen sözlerin tutulamayacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine inanılır.

Kahve falında dar bir köprüden geçmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar köprü görmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, sorunların günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında dar bir geçitten geçmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, isteklerine kulak vereceğine alamet eder.

Kahve falında dar bir yoldan geçmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla dar yollardan geçmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında dar bir delikten geçmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine inanılır.

Kahve falında dar merdivenden geçmek akıllı adımlar atacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir