AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar geçitten geçmek

Kahve falında dar geçitten geçmek

Kahve falında dar geçitten geçmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, kendisine şifa olacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine alamet eder.

Kahve falında dar geçitten geçmek gördüyseniz:

  • Rekabetçi tartışmalara girerek vakit kaybetmemelisiniz.

Kahve falında dar bir geçitten geçmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine yorulur.

Kahve falında dar geçitten geçmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar geçit görmek başarılarının tadına varacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine yorulur.

Kahve falında dar bir geçit görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geçitten geçmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alt geçitten geçmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üst geçitten geçmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üst geçitten düşmek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir