AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst geçitten düşmek

Kahve falında üst geçitten düşmek

Kahve falında üst geçitten düşmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, insanları kıracağına, üzeceğine işarettir.

Kahve falında üst geçitten düşmek gördüyseniz:

  • Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

Kahve falında üst geçitten düşmek dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine inanılır.

Kahve falında üst geçitten geçmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üst geçitin yıkıldığını görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına yorulur.

Kahve falında üst geçit görmek insanların alım gücünün azalacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında dar geçit görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar bir geçit görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geçitten geçmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askeri geçit görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, karanlıkların aydınlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir