AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt geçitten geçmek

Kahve falında alt geçitten geçmek

Kahve falında alt geçitten geçmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına rivayet eder.

Kahve falında alt geçitten geçmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön plana çıkmayı bekliyor.

Kahve falında alt geçitten geçmek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar bir geçitten geçmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üst geçitten geçmek endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında dar geçitten geçmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine yorulur.

Kahve falında geçitten geçmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında dar bir geçit görmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına tabir olunur.

Kahve falında dar geçit görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında geçit görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir