AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst geçitten geçmek

Kahve falında üst geçitten geçmek

Kahve falında üst geçitten geçmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, başarıların devamlı olacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında üst geçitten geçmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz son zamanlarda yaptığınız kaprisler yüzünden sizden biraz şikayetçi olmaya başlamış olabilir.

Kahve falında üst geçitten geçmek çok büyük başarılar elde edeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine yorulur.

Kahve falında üst geçit görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında üst geçitin yıkıldığını görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında üst geçitten düşmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, tartışmaların sonlandırılacağına rivayet eder.

Kahve falında geçitten geçmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dar geçitten geçmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına yorulur.

Kahve falında alt geçitten geçmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar bir geçitten geçmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir