AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar geçit görmek

Kahve falında dar geçit görmek

Kahve falında dar geçit görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, içine fesat düşeceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında dar geçit gördüyseniz:

  • İşvereninizden ya da üzerinizde otorite sahibi olan kimselerin engellemeleriyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında dar geçit görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına rivayet eder.

Kahve falında dar geçitten geçmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar bir geçitten geçmek tabiri caizse can bulacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar bir geçit görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına delalettir.

Kahve falında üst geçitten geçmek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alt geçitten geçmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geçit görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, çok yorulacağına inanılır.

Kahve falında üst geçitin yıkıldığını görmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir