AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir geçitten geçmek

Kahve falında dar bir geçitten geçmek

Kahve falında dar bir geçitten geçmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında dar bir geçitten geçmek gördüyseniz:

  • Kullandığınız farklı ya da alışılmamış yöntemler diğerlerinin tepkisini çekebilir.

Kahve falında dar geçitten geçmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar bir geçitten geçmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar geçit görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına yorulur.

Kahve falında dar bir geçit görmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geçitten geçmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alt geçitten geçmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üst geçitten geçmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üst geçitten düşmek sıkıntıların aşılacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir