AnaSayfa / Genel / Kahve falında geçitten geçmek

Kahve falında geçitten geçmek

Kahve falında geçitten geçmek sıhhat ve huzur bulacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında geçitten geçmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınları baştan çıkartmak, duygusal, anlık veya kalıcı maceralar yaşamak açısından şanslısınız.

Kahve falında dar bir geçitten geçmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında geçitten geçmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, tamamlanmadan kalacağına delalet eder.

Kahve falında üst geçitten geçmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alt geçitten geçmek büyük kayıplara uğrayacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya delalettir.

Kahve falında dar geçitten geçmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında dar bir geçit görmek onlardan fayda göreceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üst geçitten düşmek büyük atılımlarda bulunacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üst geçit görmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir