AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir geçit görmek

Kahve falında dar bir geçit görmek

Kahve falında dar bir geçit görmek malının da hiç olacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında dar bir geçit gördüyseniz:

  • Durumunuzun net şekilde anlaşılmasını sağlamak size düşüyor.

Kahve falında dar geçit görmek kırılan kalplerin barışacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına işaret eder.

Kahve falında dar geçitten geçmek hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına inanılır.

Kahve falında dar bir geçit görmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dar bir geçitten geçmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında geçit görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında üst geçitin yıkıldığını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine inanılır.

Kahve falında üst geçit görmek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına yorulur.

Kahve falında üst geçitten düşmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir