AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar tünelden geçmek

Kahve falında dar tünelden geçmek

Kahve falında dar tünelden geçmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, mutlu bir evliliğe, istediği her şeyi elde edebileceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine delalet eder.

Kahve falında dar tünelden geçmek gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız veya içerisinden çıkılması zor konularda tartışmaya çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında dar tünelden geçmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine delalettir.

Kahve falında dar bir tünelden geçmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar bir tünele girmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına delalettir.

Kahve falında tünellerden geçmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına delalettir.

Kahve falında karanlık tünelden geçmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, şansın açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında trenle tünelden geçmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, fesat kimselerin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında tünelin içinden geçmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerin toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tünel geçmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir