AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar yoldan geçmek

Kahve falında dar yoldan geçmek

Kahve falında dar yoldan geçmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, paraya ve mala kavuşacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, sağlık problemleri içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında dar yoldan geçmek gördüyseniz:

  • aşk veya evlilik hayatınızda anlaşmazlıklar olabilir.

Kahve falında dar yoldan geçmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına delalettir.

Kahve falında dar bir yoldan geçmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında arabayla dar yoldan geçmek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında dar bir yolda yürümek kötü günler yaşayacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar yoldan yürümek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında dar yolda araba kullanmak elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar yolda araba sürmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlık dar yolda yürümek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir