AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar merdiven çıkmak

Kahve falında dar merdiven çıkmak

Kahve falında dar merdiven çıkmak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda çok hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında dar merdivenden yukarı çıkmak sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dar merdiven çıkmak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine yorulur.

Kahve falında dar merdivene çıkmak kötü bir duruma düşürüleceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında dar bir merdivenden çıkmak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dar bir merdivenden yukarı çıkmak hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar merdivenlerden yukarı çıkmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında dar merdivenden çıktığını görmek alanında marka bir isim olacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında dar bir merdiven görmek yardımın alınacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir