AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir köprüden geçmek

Kahve falında dar bir köprüden geçmek

Kahve falında dar bir köprüden geçmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, zor zamanların biteceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına işarettir.

Kahve falında dar bir köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olaylara farklı açıdan bakmanız çevrenizdeki kişileri etkileyebilir.

Kahve falında dar bir köprüden geçmek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar köprüden geçmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında dar köprü görmek müjdeli haberle geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında dar bir yerden sürünerek geçmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına tabir olunur.

Kahve falında dar bir kapıdan geçmek hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla dar yollardan geçmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine yorulur.

Kahve falında dar bir yerden geçmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında dar bir yoldan geçmek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir