AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar köprü görmek

Kahve falında dar köprü görmek

Kahve falında dar köprü görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar köprü gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinize odaklanmalı, hayatınızı güzelleştirmenin yollarını aramalısınız.

Kahve falında dar köprüden geçmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine işaret eder.

Kahve falında dar köprü görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalet eder.

Kahve falında dar bir köprüden geçmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında dar kapıdan çıkmak düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına alamet eder.

Kahve falında dar sokaklarda yürümek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına tabir olunur.

Kahve falında dar pencere görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar bir yerde olmak rakiplerin teker teker alt edileceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında dar bir camdan geçmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir