AnaSayfa / Genel / Kahve falında damlayan su görmek

Kahve falında damlayan su görmek

Kahve falında damlayan su görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, hikmete kavuşacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, dinde olgunlaşacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damlayan su gördüyseniz:

  • Bazı konularda hayatınızı zorlaştırabilecek kararlar alma veya girişimlerde bulunma aşamasında olabilirsiniz.

Kahve falında su damlatmak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su damlaması görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında damlayan su görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında su damlası görmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su damlaları görmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir damla su görmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına alamet eder.

Kahve falında tavandan su damlamasını görmek kazancının her geçen gün artacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında tavandan damlayan su görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir