AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavandan su damlamasını görmek

Kahve falında tavandan su damlamasını görmek

Kahve falında tavandan su damlamasını görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında tavandan su damlamasını gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda bakış açınız gerçek hayatın veya mevcut durumun gerçeklikleriyle örtüşmüyor olabilir.

Kahve falında tavandan damlayan su görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tavandan su damlamasını görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine işaret eder.

Kahve falında damlayan tavan görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir damla su görmek bir sıkıntıya girmeye, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına delalet eder.

Kahve falında su damlatmak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında su damlaması görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su damlası görmek içini açmaya karar vereceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında su damlaları görmek çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir