AnaSayfa / Genel / Kahve falında su damlaması görmek

Kahve falında su damlaması görmek

Kahve falında su damlaması görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, alacaklarını tahsil edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su damlaması gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yeteneklerinizi en iyi şekilde gösterme fırsatları yakalayabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında su damlatmak iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında damlayan su görmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, huzurunun yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında tavandan damlayan su görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına delalettir.

Kahve falında su damlaması görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su damlası görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında tavandan su damlamasını görmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, işlerine dört elle sarılacağına işaret eder.

Kahve falında bir damla su görmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, gelecekte yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında su damlaları görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, daima zinde ve genç kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir