AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavandan damlayan su görmek

Kahve falında tavandan damlayan su görmek

Kahve falında tavandan damlayan su görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, hayırlı günler yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, karamsar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavandan damlayan su gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla gereğinden fazla bilgi paylaşabilirsiniz.

Kahve falında tavandan su damlamasını görmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavandan damlayan su görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, verimin her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damlayan tavan görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalet eder.

Kahve falında su damlaları görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında su damlaması görmek azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında su damlatmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye delalettir.

Kahve falında su damlası görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına rivayet eder.

Kahve falında damlayan su görmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir