AnaSayfa / Genel / Kahve falında su damlatmak

Kahve falında su damlatmak

Kahve falında su damlatmak işlerdeki verimin artacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, üzüntü duyacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su damlatmak gördüyseniz:

  • Belli bir maceraya atılmanın kaynaklarınızı doğru kullanmanız anlamına geldiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında bir damla su görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, günah işlemekten korunacağına inanılır.

Kahve falında tavandan su damlamasını görmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında su damlaları görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine delalet eder.

Kahve falında tavandan damlayan su görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında su damlası görmek büyük bir borcun altına gireceğine, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında su damlaması görmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında damlayan su görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında su damlatmak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir