AnaSayfa / Genel / Kahve falında su damlaları görmek

Kahve falında su damlaları görmek

Kahve falında su damlaları görmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine delalettir.

Kahve falında su damlaları gördüyseniz:

  • Yenileyici etkiler ya da değişik alanlarda ilerleme başlıkları devrede ya da heyecan veren gelişmeler var.

Kahve falında su damlası görmek özlemelerin son bulacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalet eder.

Kahve falında bir damla su görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tavandan su damlamasını görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su damlaları görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine delalet eder.

Kahve falında su damlatmak yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına yorulur.

Kahve falında tavandan damlayan su görmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su damlaması görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine delalettir.

Kahve falında damlayan su görmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir