AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir damla su görmek

Kahve falında bir damla su görmek

Kahve falında bir damla su görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, ün sahibi olacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, zenginliğe kavuşacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında bir damla su gördüyseniz:

  • O zaman hata yapma oranını azaltacaksınız.

Kahve falında bir damla su görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavandan su damlamasını görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su damlaması görmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, geçim derdi yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında damlayan su görmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine inanılır.

Kahve falında su damlatmak işlerinin çok iyi bir hal alacağına, istediği projeleri yapamayacağına rivayet eder.

Kahve falında su damlaları görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tavandan damlayan su görmek dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su damlası görmek borçların kısa sürede kapanacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir