AnaSayfa / Genel / Kahve falında su damlası görmek

Kahve falında su damlası görmek

Kahve falında su damlası görmek geri plana düşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kendisini ailesine vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su damlası gördüyseniz:

  • Kendinizi kaybetmiş ya da aynı noktaya dönmüş gibi hissederseniz dediklerimi hatırlayın.

Kahve falında su damlaları görmek helal rızık yiyeceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında su damlası görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında su damlatmak pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su damlaması görmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında tavandan damlayan su görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, büyüleyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir damla su görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında damlayan su görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavandan su damlamasını görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir