AnaSayfa / Genel / Kahve falında damga basmak

Kahve falında damga basmak

Kahve falında damga basmak işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında damga basmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir üşenmeniz nedeniyle el atmadığınız konulara el atabilirseniz, bir çırpıda halledebilirsiniz.

Kahve falında damga basmak önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında damga pulu görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamurun üstüne basmak çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında düğmeye basmak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, kimse ile tartışmayacağına işaret eder.

Kahve falında aya ayak basmak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin ayağına basmak hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı toprağa basmak mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, emeklerinin karşılığını alacağına delalet eder.

Kahve falında yemeğe basmak hayattan her istediğini alacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir