AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı toprağa basmak

Kahve falında kırmızı toprağa basmak

Kahve falında kırmızı toprağa basmak yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı toprağa basmak gördüyseniz:

  • Bazı adımlar atmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında kırmızı toprağa basmak hayırlı gelişmeler yaşanacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yumuşak toprağa basmak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine yorulur.

Kahve falında toprağa yalın ayak basmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yalınayak toprağa basmak eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprağa basmak sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak toprağa basmak aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına inanılır.

Kahve falında toprak basmak daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında ayağını toprağa basmak neşe ve sevinç içinde olacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir