Kahve falında sevdiğinin ayağına basmak

Kahve falında sevdiğinin ayağına basmak kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin ayağına basmak gördüyseniz:

  • Çok fazla getirisi olmayan satış tabanlı işler için risk almamalısınız.

Kahve falında sevdiğinin ayağına basmak varolan sorunlarının sona ereceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağını toprağa basmak kavgaların büyüyeceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında toprağa yalın ayak basmak çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağına basmak aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurana ayak basmak uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerime ayak basmak anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aya ayak basmak sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak basmak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir