AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğe basmak

Kahve falında yemeğe basmak

Kahve falında yemeğe basmak elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, korkularını yeneceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine alamet eder.

Kahve falında yemeğe basmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi ya da seçimlerinizi eleştirebilirler.

Kahve falında yemeğe basmak tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine işarettir.

Kahve falında ete basmak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında ev ziline basmak yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine işaret eder.

Kahve falında ıslak yere basmak yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında çime basmak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, aksiliklerin başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında bir yeri su basmak ele geçen kazancın günden güne azalacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı zile basmak çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında böceğe basmak çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir