AnaSayfa / Genel / Kahve falında damga pulu görmek

Kahve falında damga pulu görmek

Kahve falında damga pulu görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında damga pulu gördüyseniz:

  • Kadınsanız, eşiniz ya da sevgiliniz bazı etkinlikler yüzünden size yaklaşmakta zorluk çekebilir.

Kahve falında damga pulu görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında damga basmak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında pullu balık görmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına delalet eder.

Kahve falında acı pul biber yemek kendisine olan güveninin artacağına, mal kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pullu mendil görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine inanılır.

Kahve falında allı pullu elbise görmek engellerden kurtulacağına, çok iyi işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında balık pulu görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına yorulur.

Kahve falında boncuk pul görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir