AnaSayfa / Genel / Kahve falında aya ayak basmak

Kahve falında aya ayak basmak

Kahve falında aya ayak basmak yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, ruhen güzelleşeceğine, nimetin ve kazancın artacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında aya ayak basmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizin bilincinde, kararlı bir şekilde hareket edeceksiniz.

Kahve falında aya ayak basmak anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında aya gitmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayasofyauda namaz kılmak çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında aya bakarak dua etmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aya çıkmak kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayasofya görmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aya çıktığını görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında aya bakıp dilek dilemek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir