AnaSayfa / Genel / Kahve falında damdan su aktığını görmek

Kahve falında damdan su aktığını görmek

Kahve falında damdan su aktığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına alamet eder.

Kahve falında damdan su aktığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık yerlerde çalışmanıza olanak tanıyan bir fırsat yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında damdan su aktığını görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında damın aktığını görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında evin damının aktığını görmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına işarettir.

Kahve falında ahır damı görmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına delalettir.

Kahve falında damın üstünde olmak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında damdan atlamak bir süre belini doğrultamayacağına, doğru kararların alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin damdan düştüğünü görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, insanlara iyilik yapmaya alamet eder.

Kahve falında dam çatı görmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir