AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin damdan düştüğünü görmek

Kahve falında annenin damdan düştüğünü görmek

Kahve falında annenin damdan düştüğünü görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında annenin damdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden veya radikal adımlar atmaktan kaçınmamız gerekiyor.

Kahve falında annenin damdan düştüğünü görmek işlerinin yolunda gideceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin damdan düştüğünü görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında bir çocuğun damdan düştüğünü görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun damdan düştüğünü görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin damdan düştüğünü görmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına rivayet eder.

Kahve falında damdan düşeni görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında damdan düştüğünü görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin damdan düştüğünü görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir