AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahır damı görmek

Kahve falında ahır damı görmek

Kahve falında ahır damı görmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına yorulur.

Kahve falında ahır damı gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir dostunuzun hoş bir teklifi bazı parasal sıkıntılarınızı sona erdirebilir.

Kahve falında ahır damı görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında damdan düşmekten kurtulmak sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına yorulur.

Kahve falında damda oturmak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında dam görmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında damdan düşen birini görmek huzurlu ve mutlu olunacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında damı akan ev görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında damdan inmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan damı görmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir