AnaSayfa / Genel / Kahve falında damdan atlamak

Kahve falında damdan atlamak

Kahve falında damdan atlamak orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında damdan atlamak gördüyseniz:

  • Ya da karşı taraf da aynı şekilde düşünebileceği için işler daha da fazla karışabilir.

Kahve falında damdan dama atlamak alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında damdan atlamak hayattan bıkmasına neden olacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında akan dam görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında toprak dam görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, gelişim içine girileceğine delalet eder.

Kahve falında damdan düştüğünü görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında damda oturmak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beton dam görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına delalettir.

Kahve falında damdan düşmekten kurtulmak haksızlıkların ortadan kalkacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir