AnaSayfa / Genel / Kahve falında dam çatı görmek

Kahve falında dam çatı görmek

Kahve falında dam çatı görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dam çatı gördüyseniz:

  • Farklı çalışmalar, sosyal aktiviteler esnasında aksilikler, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde yanlış anlaşaılmalar söz konusu olabilir veya bir tanıdığınız size destek olabilir.

Kahve falında dam çatı görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında caminin damına çıkmak ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının damdan düştüğünü görmek hoş olaylar yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin damında olmak kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin damının aktığını görmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında damda olmak malın bereketinin artmasına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında hayvan damı görmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dam süpürmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir