AnaSayfa / Genel / Kahve falında damın aktığını görmek

Kahve falında damın aktığını görmek

Kahve falında damın aktığını görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, tüm kederinin uçup gideceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında damın aktığını gördüyseniz:

  • Bazı koşullar zorlasa bile tartışmalardan veya tartışmalı ortamlardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında evin damının aktığını görmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına inanılır.

Kahve falında damın aktığını görmek başarısının yükseleceğine, sorunların teker teker aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında damdan su aktığını görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akan dam görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına delalettir.

Kahve falında damda yürümek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında dam görmek çok mutlu edeceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin damında olmak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında damdan düşmekten kurtulmak işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir