AnaSayfa / Genel / Kahve falında damın üstünde olmak

Kahve falında damın üstünde olmak

Kahve falında damın üstünde olmak yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, şansın ve kısmetin de açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında damın üstünde olmak gördüyseniz:

  • Mal varlıklarınızı, iş birliklerinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kafanızda alışılmadık düşünceler olabilir.

Kahve falında damın üstünde olmak harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına delalettir.

Kahve falında damdan düştüğünü görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında damın yıkıldığını görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rızkının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında damda namaz kılmak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin damını görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akan dam görmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, onurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında annenin damdan düştüğünü görmek canını ve malını garanti altına alacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dam aktarmak çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir