AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin damının aktığını görmek

Kahve falında evin damının aktığını görmek

Kahve falında evin damının aktığını görmek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, bolluk içinde yaşamaya, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, ticarette zarar edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin damının aktığını gördüyseniz:

  • Çok yoruluyorsunuz.

Kahve falında evin damının aktığını görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında damın aktığını görmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında damdan su aktığını görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin damında olmak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin damında oturmak beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında bir evin damına çıkmak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında evin damını görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında evin damına cıkmak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, gözyaşlarının dineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir