AnaSayfa / Genel / Kahve falında damardan kan aldırmak

Kahve falında damardan kan aldırmak

Kahve falında damardan kan aldırmak duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Kahve falında damardan kan aldırmak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler sizi yavaşlatabilir.

Kahve falında damardan kan aldırmak başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, şansın önünün kesileceğine işaret eder.

Kahve falında kan damarı görmek yüklü miktarda para kazanacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında damardan kan aktığını görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında damardan kan vermek gözünün yaşını sileceğine, şeref ve haysiyetin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında damardan kan almak ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında kan ve damar görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor damar görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünde damar görmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, hayallerde değişiklikler olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir