AnaSayfa / Genel / Kahve falında şah damarının patladığını görmek

Kahve falında şah damarının patladığını görmek

Kahve falında şah damarının patladığını görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şah damarının patladığını gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler veren kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında şah damarının patladığını görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şah damarını kesmek büyük bir yenilgi alacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında şah damarının kesildiğini görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şah damarını görmek fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şah damarı görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şah damarından vurulmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine işaret eder.

Kahve falında depremde şahadet getirmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında şahlanan siyah at görmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir