AnaSayfa / Genel / Kahve falında damardan iğne olmak

Kahve falında damardan iğne olmak

Kahve falında damardan iğne olmak kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında damardan iğne olmak gördüyseniz:

  • Son zamanlarda zannettiğinizden fazla dedikoduya sebep olmuş olabilirsiniz.

Kahve falında damardan iğne yaptırmak borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına delalettir.

Kahve falında damardan iğne olmak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında damar yolu açmak bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında bacakta damar görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağında damar görmek hoşluklarla karşılaşacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünde damar görmek az da olsa feraha çıkılacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine alamet eder.

Kahve falında damardan kan aldırmak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında kalp damarı görmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir