AnaSayfa / Genel / Kahve falında damardan iğne yaptırmak

Kahve falında damardan iğne yaptırmak

Kahve falında damardan iğne yaptırmak işinin gücünün rast gideceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, mal mülk kazanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında damardan iğne yaptırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dikkatini çekme veya düşüncelerinizi içinizde saklama arzunuzla baş edemeyebilirsiniz.

Kahve falında damardan iğne olmak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında damardan iğne yaptırmak mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında damar görmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, itibar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bacak damarları görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında mor damar görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakta damar görmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta damar görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünde damar görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir