AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp damarı görmek

Kahve falında kalp damarı görmek

Kahve falında kalp damarı görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, zor durumların biteceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalp damarı gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgilere göre analizler yapabilirsiniz.

Kahve falında kalp damarı görmek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında damar görmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında bacak damarlarını görmek birçok iş kapısının açılacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında damardan kan almak atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor damar görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna delalettir.

Kahve falında damardan iğne yaptırmak yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine işarettir.

Kahve falında damarının şiştiğini görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında şah damarından vurulmak maddi olarak büyük getirisi olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir