AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağında damar görmek

Kahve falında bacağında damar görmek

Kahve falında bacağında damar görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, daha kötü günler yaşayacağına, daha fazla yakınlaşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağında damar gördüyseniz:

  • Sevgiliniz kimse sizden uzakta ise onunla görüşmeniz veya ondan mutlu bir haber almanız olasıdır.

Kahve falında bacaktaki damarları görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine işaret eder.

Kahve falında bacağında damar görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacak damarları görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine yorulur.

Kahve falında bacak damarı görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacak damarlarını görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine inanılır.

Kahve falında bacakta damar görmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında bacaklarda damar görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kalp damarı görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir