AnaSayfa / Genel / Kahve falında damadının ağladığını görmek

Kahve falında damadının ağladığını görmek

Kahve falında damadının ağladığını görmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, işinde en iyisi olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damadının ağladığını gördüyseniz:

  • Karşı taraftan bir hareket beklemeden hemen atağa geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında damadının ağladığını görmek epey bir zarara uğrayacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelin damat görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın gelin damat görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giymek damat görmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasını damatlıkla görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, en yüksek makamlara oturacağına delalet eder.

Kahve falında damat adayını görmek işe giren herkesin kalkınacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında gelin ve damat görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı damat görmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir