AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını damatlıkla görmek

Kahve falında kocasını damatlıkla görmek

Kahve falında kocasını damatlıkla görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kocasını damatlıkla gördüyseniz:

  • Birlikte özel vakit geçirmek istediğiniz kişilerle özel planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kocasının damat olduğunu görmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının damatlık giydiğini görmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını damat görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine yorulur.

Kahve falında kocasını damatlıkla görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini gelin eşini damat görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına işaret eder.

Kahve falında damadının evlendiğini görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giymek damat görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine rivayet eder.

Kahve falında gelin ve damatlar görmek onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir