AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı damat görmek

Kahve falında yaşlı damat görmek

Kahve falında yaşlı damat görmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı damat gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya meslektaşlarınız sizi yanlış yönlendirebilir, yanlış bilgiler verebilir veya verilen tavsiyeler doğru hesaplanmamış olabilir.

Kahve falında yaşlı damat görmek kendi işini kurmak için adım atacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı gelin damat görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında düğün damat görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı damatlık görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kahve falında gelin damat görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında damat olmadan evlenmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında damadını ve kızını görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz gelinlik ve damatlık görmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir