AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın gelin damat görmek

Kahve falında tanımadığın gelin damat görmek

Kahve falında tanımadığın gelin damat görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, haneye nifak gireceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın gelin damat gördüyseniz:

  • Evinizde, yaşadığınız yerde veya gayrimenkullerinizle ilgili konularda bazı değişiklikler yapmanız rahat etmenizi ya da sizinle aynı zevklere sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında tanımadığı gelin ve damat görmek sürekli ağlamaklı olacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın gelin damat görmek işlerden hayır gelmeyeceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini gelin eşini damat görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine inanılır.

Kahve falında bir sürü gelin ve damat görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında birçok gelin ve damat görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinler ve damatlar görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında gelin damat fotoğrafı görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü gelin damat görmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir